5.Ročník volejbalového turnaje smíšených družstev 1.9.2018

01.09.2018 18:16

Tradiční volejbalová sobota v Dolních Břežanech, tentokrát trochu netradičně v nové sportovní hale.

Sobotní předpověď nám zrovna nepřála už pár dní před turnajem a naděje na změnu moc nebyla. Jelikož v nové hale trénujeme, přesunuli jsme celý turnaj tam. Trošku nám to zamíchalo s organizací celého turnaje, ale nakonec to byla skvělá volba, protože opravdu téměř celá sobota propršela a 16 stupňů není zrovna ideální volejbalové počasí.

 

Týmů se nakonec v „sálovkách“ postavilo pouze 5. Pátý tým jsme postavili z příchozích sólo hráčů a doplnili z našeho týmu SK Olympie. Volejbal to byl opravdu pestrý a dle mého názoru vcelku vyrovnaný. Systém jsme zvolili „každý s každým“, takže si všichni zahráli celkem 4 zápasy.

Vítězný putovní pohár a uzenou šunku získali nováčci z „eBanky“, 2.příčka patřila stálici našich turnajů týmu KuK (Kostelec u Křížku), 3.příčka Rodince, náš tým SK Olympie skončil na 4.pozici a tým „Pouliční směsky“ uzavřel toto pořadí.

 

Kromě hlavních cen jsme udělili cenu i nejlepší nahrávačce turnaje, mladé naději Rodinky  Zuzce a nejlepšího smečaře si odnesl  Radek z eBanky.

 

Tímto chci také poděkovat za sponzorské dary a ceny : Antonínu Přikrylovi, Vinotéce Dolní Břežany, Remax G8 Reality. Za pomoc s turnajem : Jana Šimečková,  Radka a Martin Mihaličkovy.

 

Věřím, že se Všem turnaj líbil a příští rok si opět přijedou zahrát.

Valocký Pavel


 

 

Zpět