4. ROČNÍK VOLEJBALOVÉHO TURNAJE SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV 2.9.2017

24.03.2018 18:50

K Olympie uspořádala již 4. ročník volejbalového turnaje smíšených družstev. Kovová barva oblohy a nepřestávající proudy deště během celého pátku 1. září nedávaly našemu sobotnímu volejbalovému turnaji velkou naději. Připadalo nám tedy jako zázrak, když jsme se v sobotu ráno sešli na suchém multifunkčním hřišti a nepršelo! A bylo nám přáno celý den.

Deset týmů bylo rozlosováno do dvou skupin, ve kterých se během dopoledne utkaly všechny navzájem. Odpoledne následoval zápas o 9. místo a pokračovaly další. Nakonec měli diváci možnost shlédnout dva nádherné vyrovnané zápasy o třetí a první místo.

Naše družstvo SK Olympie vybojovalo bronzovou medaili a porazilo tak vítěze druhého ročníku turnaje, tým Vinotéka. Stříbrnou medaili získal KUK (Kostelec u Křížku) a celkovým vítězem turnaje a majitelem putovního poháru se stal tým Rodinka. Všem ještě jednou blahopřejeme.

Po vyhlášení výsledků a předání cen si každý hráč mohl opéct špekáček a využít bohaté nabídky místní restaurace. Krásný den nám na závěr zpříjemnila kapela Helicid, které se navíc povedlo roztančit velkou část hráček a hráčů.

Děkujeme všem sponzorům (Remax Invest, Vinotéka Dolní Břežany, Antonín Přikryl) za pěkné ceny a firmě GARDEO za dodané dřevo. Rovněž děkujeme fanouškům a samozřejmě všem zúčastněným sportovcům.

Těšíme se na vás zase za rok, na jubilejním pátém ročníku.

Jana Šimečková

Zpět